Tim

Er was een tijd in mijn leven dat ik me verloren voelde. Ik wist niet goed welke richting ik op wilde en alles leek chaotisch en ongeorganiseerd. Ik voelde me leeg vanbinnen en probeerde die leegte op te vullen door elk weekend te feesten. Op die momenten kon ik mezelf wijsmaken dat alles wel goed ging.

Maar na verloop van tijd begon ik steeds meer vast te zitten in die eindeloze cyclus. Feesten bood me geen voldoening meer en ik besefte dat ik te veel wilde, maar er niets van terechtbracht. Ik had een nieuwe richting nodig, een pad dat me zou leiden naar echte vervulling.

Toen kwam Jules op mijn pad. Samen begonnen we aan een reis van zelfontdekking en groei. In korte tijd hielp Jules me helderheid te krijgen over wat ík wilde, zowel op zakelijk gebied als op persoonlijk vlak. De grote doelen die ik voor ogen had, werden opgedeeld in behapbare stukjes. Er ontstond een concreet plan en een duidelijk punt B waar we samen naartoe werkten. Dit gaf me een gevoel van rust en plezier.

Het proces dat ik met Jules heb doorlopen, was buitengewoon prettig. Jules had de gave om alles eenvoudig te vereenvoudigen, alsof de problemen vanzelf in oplossingen veranderden. Door samen te werken met Jules kon ik mijn doelen op een gestructureerde manier benaderen en stap voor stap vooruitgang boeken.

Langzaam maar zeker begon ik te beseffen dat er meer was in het leven dan feesten en oppervlakkige vervulling. Ik ontdekte mijn passies en verlangens, en ik begon ze actief na te jagen. De leegte maakte plaats voor een gevoel van doelgerichtheid en voldoening. Ik besefte dat ik meer wilde dan alleen maar weekendplezier.

En zo begon ik aan een nieuwe fase in mijn leven. Ik verlegde mijn focus van feesten naar het beklimmen van bergen, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik daagde mezelf uit, overwon obstakels en bereikte dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou kunnen. Het gevoel van voldoening dat ik kreeg van het overwinnen van mijn eigen grenzen was onbeschrijfelijk.

Nu, als ik terugkijk op mijn reis, ben ik best wel trots. Ik heb mezelf herontdekt, mijn passies gevolgd en mijn dromen waargemaakt. Ik ben dankbaar voor de begeleiding van Jules, die me hielp om mijn pad te vinden en me te laten zien dat er zoveel meer is dan oppervlakkige feesten.

Get in touch

Jules Steegh
Kapellerpoort 1, 3-B20,
6041 HZ Roermond

Tel: 06-11588504
Email: info@julessteegh.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘omgaan met tegenslagen’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘Werkgeluk’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book ‘boost je zelfvertrouwen’ te downloaden.

Hoe kan ik je bereiken?