Gezondheid komt eerst,
dan geluk en
ten slotte welvaart.

Ik help ambitieuze mensen groeien door hun zelfvertrouwen, daadkracht
en gezondheid te optimaliseren aan de hand van bewezen principes.

Herken je dit?

Als jij hier bent, wil je af van een zwak en futloos lichaam. Je bent op zoek naar daadkracht. Waar loop jij tegenaan?

Mijn werkwijze

De drie grootste pijlers in het leven zijn welvaart, geluk en gezondheid. Velen streven ze na in die volgorde, maar ik geloof dat het andersom is!

Gezondheid komt eerst, dan geluk en ten slotte welvaart.

Met kleine stappen neem ik je mee in de wereld van geluk en gezondheid, zowel door kennis te delen als door praktisch aan de slag te gaan.

Velen zijn je voorgegaan om op een duurzame manier hun leefstijl aan te passen.

Afvallen voor je beste lijf

Word het volgende succesverhaal!

Jules Steegh Coaching
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
Clifford DerksClifford Derks
06:47 14 Jun 23
Ik vind je een geweldige kerel! Je bent bezorgd en geeft niet op ook al weet je dat onze samenwerking ten einde loopt. Toffe kerel ben je!
Rosa van DijkRosa van Dijk
06:02 03 Jun 23
Ik nam contact op met Jules omdat ik mij niet fijn voelde. Ik wilde mij weer energiek voelen, in mijn lichaam en in mijn geest. Jules heeft mij geleerd hoe ik kan reflecteren op mijn eigen gedrag en gewoontes en hoe ik met kleine aanpassingen in mijn mindset en gedrag, mijn doelen kan behalen op persoonlijk en professioneel vlak. Met de hulp van Jules voel ik mij nu zelfverzekerder, energieker en gezonder.
Mark JansenMark Jansen
07:07 06 May 23
Heel jaar lang met Jules rondom de tafel gezeten, binnengekomen voor gewichtsverlies. Ik ging met een totaal andere mindset naar buiten, heel veel geleerd over en van mijzelf en ben er zeker van dat ik na het afgelopen jaar een sterker mens ben geworden.
Tim In het PanhuisTim In het Panhuis
15:44 03 May 23
Het proces dat ik samen met Jules heb gehad heb ik als prettig ervaren. Het lijk een beetje alsof Jules alles heel gemakkelijk vereenvoudigd. Op deze manier wordt alles duidelijk en veranderen problemen in oplossingen.
Rob V WandelenRob V Wandelen
17:42 25 Apr 23
Jules is een topcoach. Hij laat je zelf je pad bepalen en als het even tegen zit laat hij je ook de ruimte om de juiste weg voor jezelf te kiezen. Hij geeft je wel goed advies de juiste kant op maar laat het je ontdekken welke richting je op wilt gaan.
kelly vogelskelly vogels
20:39 04 Apr 23
Jules is een hele fijne coach! Iemand die je oprecht wilt helpen, met een dosis humor een spiegel voor kan houden, en je motiveert door je persoonlijke cheerleader te zijn, maar ook in alle rust een luisterend oor is. Hij staat altijd voor je klaar, je kunt hem altijd een berichtje sturen voor hulp of advies. Een toppertje! Zou hem iedereen aanraden. 👏🏼
Dian ScheepersDian Scheepers
15:18 06 Dec 22
Jules heeft mij enorm geholpen te ontwikkelen en open te bloeien. Mij in laten zien wie ik nu eigenlijk echt ben en wat ik kan bereiken. Eerst samen en vervolgens stappen zetten om alleen de wereld aan te kunnen. 💪 Jules is oprecht, betrokken en weet precies hoe hij je verder kan helpen en aan het denken kan zetten. Jules is een toppertje! 👏
js_loader

Ben jij er klaar voor?​

Hier kan ik jou mee helpen

Ik help ambitieuze mensen groeien door hun zelfvertrouwen, daadkracht en gezondheid te optimaliseren aan de hand van bewezen principes.

 • Daadkracht
  Daadkracht

  Handvaten voor concrete
  stappen naar een gezonder lijf.

 • Zelfvertrouwen
  Zelfvertrouwen

  Krijg meer zelfverzekerdheid
  in acties en beslissingen.

 • Sterk gevoel
  Sterk gevoel

  Je energiek voelen en
  lekker in je vel zitten.

 • Bewustzijn
  Bewustzijn

  Weloverwogen je lijf voeden door gebalanceerde eetgewoontes.

 • Kennis en kunde
  Kennis en kunde

  Leer hoe je met voeding en beweging je beste lijf kunt realiseren.

 • Groei mindset
  Groei mindset

  Streef naar zelfverbetering en ontwikkeling, continu.

Heb je nog vragen?

Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Vul via onderstaande knop je gegevens in en ik bel je zo snel mogelijk.

Get in touch

Jules Steegh
Kapellerpoort 1, 3-B20,
6041 HZ Roermond

Tel: 06-11588504
E-mail: info@julessteegh.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Jules steegh - All rights reserved

Hoe kan ik je bereiken?

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘omgaan met tegenslagen’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘Werkgeluk’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book ‘boost je zelfvertrouwen’ te downloaden.