Rob

Jules is een topcoach!

Hij laat je zelf je pad bepalen en als het even tegenzit, geeft hij je ook de ruimte om de juiste weg voor jezelf te kiezen. Hij geeft je wel goed advies, maar laat je zelf ontdekken welke richting je op wilt gaan.

Jules heeft me geholpen met vinden van het échte doel. Ik wilde een gespierd lijf en een gezonder eetpatroon, maar kwam er na enkele weken achter dat ik veel meer wilde dan alleen dat. Ik wilde zelfverzekerd zijn! Nu is mijn lijf vrijwel hetzelfde, maar ik voel mij veel sterker en zekerder.

In de loop van de maanden werd mij steeds meer duidelijk wat dat betekent voor mij. Samen met Jules heb ik een visie opgesteld en ben ik hier stap voor stap dichterbij gekomen. Naast het feit dat ik mij nog nooit zo zelfverzekerd heb gevoeld, heb ik nu ook het vertrouwen dat ik dit de rest van mijn leven ga doorzetten.

Ondanks alle tegenslagen die ik op mijn pad ben tegengekomen, heb ik altijd de weg naar boven gevonden. Jules heeft mij nooit gestuurd in een richting, maar is voor mij het vangnet geweest wanneer ik even niet meer wist welke richting ik op wilde gaan.

Ik heb geen angst meer om te falen en geniet nu van alle uitdagingen!

Get in touch

Jules Steegh
Kapellerpoort 1, 3-B20,
6041 HZ Roermond

Tel: 06-11588504
Email: info@julessteegh.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘omgaan met tegenslagen’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘Werkgeluk’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book ‘boost je zelfvertrouwen’ te downloaden.

Hoe kan ik je bereiken?