Rosa

Er was een tijd dat ik me niet fijn voelde en op zoek was naar meer energie, zowel in mijn lichaam als in mijn geest. Ik nam contact op met Jules, in de hoop dat hij me kon helpen. Hij leerde me hoe ik kon reflecteren op mijn gedrag en gewoontes en met kleine aanpassingen in mijn mindset en gedrag mijn persoonlijke en professionele doelen kon bereiken.

Door Jules’ begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder, energieker en gezonder. Hij heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen te vergroten en de obstakels die me tegenhielden te overwinnen. Ik ben dankbaar voor zijn ondersteuning en coaching gedurende deze reis.

Het was geen eenvoudige weg, maar met Jules aan mijn zijde heb ik geleerd om helderheid te krijgen over mijn doelen en stap voor stap naar ze toe te werken. Zijn inzichten en strategieën hebben me geholpen om positieve veranderingen in mijn leven aan te brengen. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen denkpatronen en heb geleerd hoe ik ze kan aanpassen om een positiever en zelfverzekerder persoon te worden. Ik vier nu mijn successen en ben trots op mijn groei.
Jules heeft me ook geholpen om te begrijpen dat een gezonde levensstijl essentieel is voor mijn welzijn. We hebben samen gewerkt aan het verbeteren van mijn fysieke en mentale gezondheid, en ik voel me nu sterker en klaar om uitdagingen aan te gaan.

Ik wil Jules bedanken voor zijn begeleiding en toewijding. Zijn steun heeft me geholpen om mezelf te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik ben vastbesloten om mijn reis van persoonlijke groei voort te zetten en ik kijk ernaar uit om nog meer te bereiken. Als jij je ook wilt transformeren en je persoonlijke groei wilt stimuleren, kan ik je Jules van harte aanbevelen. Hij zal je helpen om je doelen te stellen en je te begeleiden op je eigen unieke reis.

Get in touch

Jules Steegh
Kapellerpoort 1, 3-B20,
6041 HZ Roermond

Tel: 06-11588504
Email: info@julessteegh.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘omgaan met tegenslagen’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘Werkgeluk’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book ‘boost je zelfvertrouwen’ te downloaden.

Hoe kan ik je bereiken?