Willy

Het succesverhaal van Willy Jacobs

Eens zat ik vast in een leven dat draaide om werk. Mijn focus was volledig gericht op presteren, waardoor ik mezelf verwaarloosde en weinig tijd had voor andere belangrijke aspecten van het leven. Ik was gevangen in een ratrace, waarbij ik ‘s ochtends opstond, de hele dag werkte en snel en ongezond at zonder er echt bij stil te staan. Deze levensstijl zorgde ervoor dat mijn energie afnam, mijn denken veranderde en het voelde alsof de muren op me afkwamen.

Gelukkig kwam er een keerpunt in mijn leven. Ik begon in te zien hoe belangrijk het was om niet alleen te focussen op werk, maar ook op mezelf en mijn gezondheid. Ik realiseerde me dat ik constant bezig was met anderen en hun verwachtingen, in plaats van met mijn eigen behoeften en welzijn. Het vergroten van mijn zelfbewustzijn was een waardevolle les die ik leerde. Ik begon me steeds sterker te voelen en realiseerde me dat ik verantwoordelijk was voor mijn eigen keuzes en gedrag.

Langzaam maar zeker veranderde mijn denkwijze. Ik ging van kortetermijndenken naar langetermijndenken. Het leggen van prioriteit bij mijn eigen gezondheid werd mijn focus, en dit had een positieve invloed op mijn werkprestaties. Door te sporten en goed voor mezelf te zorgen, behield ik rust en overzicht in alles wat ik moest doen.

Tijdens mijn transformatieproces kon ik rekenen op de coaching van Jules, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een cruciale rol heeft gespeeld in mijn succesverhaal. Als ik geen actie had ondernomen en was blijven vastzitten in die neerwaartse spiraal, had ik mezelf alleen maar verder zien aftakelen, met alle gevolgen van dien. Dankzij de coaching heb ik een enorme groei doorgemaakt en mijn leven in positieve zin veranderd.

Het meest waardevolle in dit hele proces was het besef dat ik mijn dag efficiënter kon indelen. Ik vond een betere balans tussen werkprestaties en zelfzorg, en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu de resultaten behaal die ik wilde bereiken. Door de focus te leggen op mijn eigen gedrag en keuzes, en de verantwoordelijkheid bij mezelf te leggen, voel ik me nu sterker en gelukkiger dan ooit tevoren.

Bedankt Jules!

Get in touch

Jules Steegh
Kapellerpoort 1, 3-B20,
6041 HZ Roermond

Tel: 06-11588504
Email: info@julessteegh.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘omgaan met tegenslagen’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book en werkblad ‘Werkgeluk’ te downloaden.

e-book download

Laat je e-mail adres achter om het e-book ‘boost je zelfvertrouwen’ te downloaden.

Hoe kan ik je bereiken?